Povestea noastră

O mamă și copilul ei în căutarea unor hăinuțe confortabile, ieșite din comun.

Așa a început povestea Zumini, brandul de hăinuțe pentru copii și părinți; dintr-o nevoie simplă, reală și o mare dorință de a crea împreună amintiri inedite, pline de culoare.

Conceptul Zumini nu este despre a te îmbrăca pur și simplu cu o haină, ci despre o formă de confort, de bucurie și apropiere de familie. Iubesc oamenii și armonia dintre aceștia și tocmai de aceea îmi doresc ca prin produsele pe care le creez să îi ajut să se simtă minunat într-un moment frumos din viața lor. Practic, dincolo de produs, ofer o experiență. Și am convingerea că va fi una extrem de placută.

Filozofia brandului se bazează pe materiale naturale, de calitate premium și design minimalist, dar in același timp modern si de efect, cu accent pe funcționalitate, pentru a le oferi celor mici deplină libertate de mișcare.

Piesa reprezentativă a brandului este salopeta, cu ajutorul căreia îmi doresc sa depășesc clișeele cu tutu roz pentru fetițe și albastru pentru băieței. Inspirată de stilul de viață al familiei moderne, observând o plăcere tot mai mare de a îți asorta ținuta cu a propriului copil, am creat și hăinuțe pereche mamă-copil (la unele modele chiar și pentru tată), care în mod sigur vor completa armonios tabloul fiecărei familii ce le va purta.

Fiecare produs este creat si realizat de noi, in serii mici și poate fi comandat individual sau în set, în variantele propuse sau făcând o altă combinație preferată.

Îți mulțumesc că alegi să faci parte din povestea Zumini! Te aștept în shop

Cu drag,
Alexandra

Actualizare…
  • Nu ai niciun produs în coș.

Fii la curent cu ultimele oferte!

Te-ai abonat cu succes!