Povestea noastră

O mamă și omulețul ei în căutarea unor hăinuțe confortabile, ieșite din comun. Așa începe povestea noastră, dintr-o nevoie simplă, reală si o mare dorință de a crea împreună amintiri inedite, pline de culoare.

Dacă și tu ești mămică, știi cât de dificil este să găsești piesele potrivite pentru a-ți coordona ținutele cu puiul tău. Fie că este vorba despre o ieșire în parc, o vizită la bunici, o călătorie sau o zi de duminică în casă, ne dorim ca hăinuțele celor mici să fie practice și să iasă din tipare.

Propunerea noastră? Piese atemporale, creative, care pot fi purtate cu ușurință atât de fetițe cât și de băieței. Depășim clișeele cu tutu roz pentru fetițe și albastru pentru băieței, ne îmbrăcăm creativ și confortabil.

Primii pași, primele cuvinte, primii ani – fiecare zi împreună este un moment de bucurie unică, iubire pură. Ne dorim să vă fim complici așa cum putem mai bine, prin creații jucăușe, inspirate de micii noștri eroi.

Filozofia noastră se bazează pe materiale naturale, de calitate și design minimalist, cu accent pe funcționalitate, pentru a le oferi celor mici deplină libertate de mișcare. O mamă știe ce este mai bun pentru copilul ei, de aceea fiecare piesă vestimentară este gândită cu atenție, studiată și testată chiar de noi înainte de a intra în producție.

Ne inspirăm din stilul de viață alert al familiei moderne și vă venim în ajutor cu hăinuțe pereche, care să vă înveselească garderoba și să vă țină mai puțin timp ”blocate” în fața dressing-ului. Lucrăm cu stocuri limitate pentru că ne dorim să venim mereu cu ceva nou și pentru a vă oferi cât mai multe opțiuni creative. În plus, ne dorim să îi ajutăm pe cei mici să capete încredere și să se exprime liber prin ținutele propuse.

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din povestea Zumini și că ne inspirați. Haideți în shop acum, să alegeți modelele preferate!

Cu drag,
Zumini

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.

Fii la curent cu ultimele oferte!

Te-ai abonat cu succes!

Deschide conversația