Termeni și condiții

Continuarea utilizării website-ului reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor Termeni și condiții.

TermenI de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor domeniului zumini.ro. Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestora, fără notificarea prealabilă a persoanelor care il utilizează, iar aceștia din urmă sunt responsabili pentru a se actualiza cu astfel de modificări.

Site-ul este proprietatea companiei Alu Clothing SRL, societate română cu sediul social în Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, sector 1, București, România, telefon: 0724840683, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului București, sub nr. J40/2095/14.02.2020, având Codul Unic de Înregistrare 42263665.

Vom face tot posibilul să pastrăm in permanență informații corecte pe site, insă pot exista situații care să nu depindă in totalitate de noi și unele caracteristici (disponibilitate produs, preț ) pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare.

 

Procesul de vânzare

După lansarea unei comenzi pe site, vânzătorul va notifica Cumpărătorul, asupra preluării comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă, prin e-mail, din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă. Validarea comenzii se face numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului și a caracteristicilor produselor. Va rugam să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului si compatibilitatea acestuia înainte de a îl cumpăra.

 

Modalitati de plată

Plata in sistem ramburs  – plata se realizeaza integral la momentul livrării.

In avans, prin transfer bancar /ordin de plata. Plata comenzii se va face catre Alu Clothing SRL in contul RO73BTRLRONCRT0541511901 deschis la Banca Transilvania.

 

Livrarea produselor

Livrarea se realizează la adresa de livrare menționată în formularul de comandă. Produsele vor fi ambalate în ambalaj corespunzător, dar nu sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Din momentul expedierii coletului de către Vânzător, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 2-3 zile lucrătoare.  În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vânzătorul va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.

 

Politica de returnare

Sigur că ne dorim sa fii incântat de produsele noastre, insă potivit legislației în vigoare, OUG 34/2014, Cumpărătorul are dreptul de a renunța la produse in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Noi iti vom returna la rândul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Returnarea se face cu notificare prin e-mail la adresa: contact@zumini.ro sau la numărul 0724.840.683.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta produsul returnat, dacă acesta nu este returnat în aceeași stare în care a fost primit, fără urme de uzură sau purtare.

 

Drepturi de autor

Intreg continutul site-ului este proprietatea zumini.ro si intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996).

Conţinutul site-ului nu poate fi preluat, reprodus, transferat, vândut sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, decât cu acordul scris al Proprietarului. Puteți raporta orice eventuală încălcare a drepturilor de autor sesizată pe site la adresa de email: contact@zumini.ro.

 

Forță majoră

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

 

Drept aplicabil

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai întai rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat in instanță, in conformitate cu legile române in vigoare.

Dacă aveti întrebări sau nelămuriri in legătură cu acesti termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail contact@zumini.ro.

Actualizare…
  • Nu ai niciun produs în coș.

Fii la curent cu ultimele oferte!

Te-ai abonat cu succes!